Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Авто програма

Правилно одржуваните возила вредат повеќе!

Авто програма

Градежништво

Завртки, навртки, спојници и многу повеќе.

Градежништво

Металургија

Потрошни материјали за обработка на материјали

Металургија

Столарија

Завртки за дрво за сите ваши дрвени конструкции

Столарија

Чистата и уредна работилница го движи вашиот бизнис напред.

Чистата животна средина е суштинска основа за ефикасни работни услови, ја гарантира безбедноста на вработените и е силен мотиватор за водење бизнис. Впечатокот што работилницата го остава кај вашите клиенти има ефект и може да ја зајакне довербата во вашата работа. Бернер ви нуди комплетно решение за чистење за различни области: од работилница до канцеларии, места за рекреација и тоалети.

Дали имате прашања за нашите услуги/производи?

Обезбедуваме бесплатна консултација, Ве очекуваме!

Како ние работиме

Соработката со нашите клиенти ...

Бесплатна консултација

Ви стоиме на располагање со бесплатна консултација да го направите вистинскиот избор

Нарачка

Вашата роба/услуга нашиот тим се грижи да биде навремено процесирана.

Договори и плаќања

Флексибилноста и навремената реализација е наше мото.

Успешен проект

Задоволен клиент предуслов за долга соработка.

Наши Објави