За Нас

БЛИК-МАК ДОО е фирма основана во 2006 година и овластен застапник за германската фирма БЕРНЕР.
Ние сме „ЕКСПЕРТИ СО СТРАСТ“ професионалци во нашата област,
тука сме да ја понудиме на нашите клиенти, нашата експертиза и голем асортиман на производи.

Историјата на БЕРНЕР

Од своето основање во 1957 година во Кунзелсау, БЕРНЕР групацијата постојано се зголемува,
БЕРНЕР брендот сега е присутен во 26 европски земји.
Кон крајот на 60-тите години, Алберт Бернер ја основал првата филијала во странство.
Повеќе од 13500 квалификувани работници, речиси 4500 во секоја област,
направија нашите клиенти секој ден да бидат сигурни дека добиваат комплетна поддршка и професионални совети.

Што значи „ЕКСПЕРТИ СО СТРАСТ“

Јасни договори со „ЕКСПЕРТИТЕ СО СТРАСТ“
укажува на односот на нашите вработени како во канцеларија така и на терен,
Уште од почетокот, компанијата се карактеризира со комбинација на знаење и страст во овие области.

100%

СИГУРНОСТ

100%

БЕЗБЕДНОСТ

100%

ПАРТНЕРСТВО

100%

СОВЕТИ

Тимот на БЛИК-МАК ДОО

Мал, добро обучен, амбициозен и агилен тим
заедно чекориме во нови предизвици и победи!

Дарко Сарафимовски

Комерцијалист

Комерцијалист, Авто Индрустрија

Ѓоко Николовски

Комерцијалист

Комерцијалист, Авто Индустрија

Горан Неделков

Комерцијалист

Комерцијалист

Елена Трајковска

Комерцијалист

Комерцијалист, Градежна индустрија

Драган Ѓориќ

Комерцијалист

Комерцијалист, Градежна индустрија

Сузана Трајковска

Финансии

Финансии

Елизабета Павловска

Администрација

Администрација

Соња Јовановска

Администрација

Администрација

Никола Гочевски

Директор

Директор

Ирина Гочевска

Менаџер

Менаџер

Стефан Михаиловски

Магационер

Магационер/дистрибутер

Сашко Ѓоргиевски

Магационер

Магационер/дистрибутер