Одговор

Пиштолот треба редовно да се подмачкува и користи филтри за уље. Наши производи по препорака:
шифра на артикал 17375 - Средство за подмачкување на пиштол;
шифра на артикал 39645 - Филтер за уље
шифра на артикал 206407 - Уље за пневматски алат

Одговор

За привремено решавање на проблем со протекување на хладњак користете течно средство за дихтување на хладњак, шифра на артикал 242701.

Одговор

Слободно користете шифра на артикал 44192 - Пауер алес клебер.

Одговор

Испораката се врши во рок од 24 до 48 часа;
98% од сите производи постојано на располагање;
Нарачките направени до 09:00 ќе Ви бидат доставени истиот ден;

Одговор

Гаранција и замена гаранција најмалку 12 месеци;
Pick-up сервис за поправки;
Сигурно купување сертификација на ISO 9001:2008;
Искуство од 1957 година...

Имате прашања или сакате да нарачате од нашите производи?

Контактирајте не веднаш на телефонот +389 2 310 90 35 или blikmak@t.mk и нашите експерти ќе Ви помогнат во изборот на производи или со нивните карактеристики.