Актуелни промоции

Најбарани производи и промоции
кои може да ги најдете кај нас

Pistolenschaum 750 ml, Dose, 1K

Пурпена за прозорци и врати 750 мл

Види

Dichtmasse 310 ml, Kartusche, Polyurethan

КД-смеса која лепи и дихтува –црна/бела и сива боја 310мл

Види

Power Alleskleber Berner-Seal MS-Polymer

Пауер Алесклеибер силикон-290мл-супер универзално лепило

Види

Bohrmaschine BRD-S, 550 W

Електрична бормашина

Види

Батериска штрафилица 10,8В

Akku-Bohrschrauber BACD-1, 10.8 V, 2.0 Ah, Lithium Ionen, Bera-Clic, 30 Nm

Види

Bremsenreiniger

Одмастувач за дискови – Бремсенн спреј 500мл

Види

Дизел адитив

Diesel Additive Standard 150 ml, Flasche

Види

Нашите Услуги

Нашата цел е да овозможиме највисоко ниво на услуга и највисок квалитет на производи.
Нашата услуга оди подалеку од само набавка, продажба и дистрибуција на производи - се работи за разбирање на потребите на нашите клиенти.

Нарачки

Нашиот тим е подготвен за Вашите нарачки секој работен ден од Понеделник до Петок од 8:00 до 16:00.

Испораки

Нарачките направени во текот на работниот ден се испорачуваат следниот работен ден.

Постпродажна услуга

Производи, Цени, Статус на нарачка, Ви стоиме на располагање за Вашите прашања.

Имате прашања или сакате да нарачате од нашите производи?

Контактирајте не веднаш на телефонот +389 2 310 90 35 или blikmak@t.mk и нашите експерти ќе Ви помогнат во изборот на производи или со нивните карактеристики.