Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Запечатување на мотори, садови за масло, капаци на вентили, менувачи, пумпи за вода, куќишта на термостатот и контејнери
конструкција.

Идеален за запечатување системи за греење, за запечатување во пумпи и мотори и воопшто за сите апликации за заптивање кои бараат отпорност на висока температура

Силикон кој може да издржи многу високи температури. Потребно е за запечатување на кој било дел од моторите
издувни колектори, куќишта на термостатот, капаци на вентили, капаци за пренос, пумпи за вода и капаци на диференцијали

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ или види каталог View PDF