Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Придобивки на производот

 • Погоден за сите видови споеви при тешки механички оптоварувања и движење
  • Исто така и за надворешни фасади во ладна клима
  • Компензира за движење и останува еластичен
 • Добри перформанси во различни временски услови
  • Отпорен на временски услови, вода и стареење
  • Внатрешна и надворешна
 • Лесна за работа на површини
  • Повеќето градежни материјали не бараат прајмер
  • Лепаци и заптивки на алуминиум, камен, обработено дрво, ПВЦ
  • Некорозивен за метал
  • Може да се бојадисува со бои на база на вода

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ или види каталог View PDF