Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

К+Д ЛЕПИЛО

ДЕТАЛИ

области на примена
За фуги во бетон, дрво, метал, алуминиум и ПВЦ рамки и ѕидање

придобивки од производот

 • Погоден за сите видови споеви при тешки механички оптоварувања и движење
  • Исто така и за надворешни фасади во ладна клима
  • Компензира за движење и останува еластичен

Добри перформанси во различни временски услови

  • Отпорен на временски услови, вода и стареење
  • Внатрешна и надворешна

Лесна за работа на површини

  • Повеќето градежни материјали не бараат прајмер
  • Лепаци и заптивки на алуминиум, камен, обработено дрво, ПВЦ
  • Некорозивен за метал
  • Може да се бојадисува со бои на база на вода

Инструкции за обработка

 • Исчистете ги сите подлоги пред да се залепат. Површините мора да бидат цврсти, чисти, суви и без маснотии и прашина.
 • Може да се бои со водена и повеќето двокомпонентни бои по стврднување.
 • Стврднатиот материјал може да се отстрани само механички. Рацете може да се чистат со марамчиња за чистење Berner Proficlean.

Совети
Не е погоден за PP, PE, PC, PMMA, PTFE, мека пластика, неопренови и битуменски подлоги.
Може да се појави мало пожолтување кога белата заптивната смеса е изложена на УВ зрачење.
Тестирајте ја компатибилноста со бојата пред нанесувањето


Warning: Undefined array key "share-on-text-footer" in H:\root\home\zokikit-001\www\blikmak\wp-content\plugins\avas-core\inc\social-media.php on line 228