Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Придобивки од производот

  • Добри перформанси
  • Висок принос (55 l)
  • Универзално применливо
  • За пополнување на шуплини
  • Добра адхезија на речиси сите површини
  • Прецизно дозирање со помош на пиштол за пена
  • Добро се прилепува на повеќето материјали како дрво, бетон, камен, гипс, метал, ПВЦ и полистирен.
  • Извонредна димензионална стабилност
  • Без собирање, без последователно проширување

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ или види каталог View PDF