Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
  • Брзо олабавување на заглавените кородирани врски
  • Адитивите MoS 2 го зголемуваат ефектот на олабавување и подмачкување
  • Брзо раствора дебели слоеви на ‘рѓа
  • Заштитува од абење и корозија последователно

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ или види каталог View PDF