Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

НАША МИСИЈА

Како експерти, ние сме тука за вас 24 / 7.  Повеќето контакти со нашите клиенти се лични, директно на нивното работно место, каде ги согледуваме нивните работни потреби.

Личниот контакт во комбинација со нашата веб продавница гарантира дека секогаш сме достапни.

НАША ВИЗИЈА

Нашиот избор на услуга е прилагоден за потребите на нашите клиенти.

Ова значи дека ги усогласуваме потребите на нашите клиенти за бараните производи и редовно ги спроведуваме.

Најдобар квалитет од 1957

Бернер е една од водечките европски повеќеканални компании што продава потрошен материјал, хемикалии, алатки и услуги на професионалци за мобилност и градежништво.

Клиенти
1 +
Производи
1 +
Клиенти
1 +
Производи
1 +

За нас

БЛИК-МАК ДОО е фирма основана во 2006 година и овластен застапник за германската фирма БЕРНЕР.
Ние сме „ЕКСПЕРТИ СО СТРАСТ“ професионалци во нашата област,
тука сме да ја понудиме на нашите клиенти, нашата експертиза и голем асортиман на производи.

Барате Консултација?

Авто програма

Голем асортиман за авто индустријата...

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ

Градежништво

Поделба на опремата во повеќе категории...

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ

Металургија

Потрошни материјали за обработка на материјали

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ

Столарија

Широк спектар за да го направиме вашиот проект успешен.

КЛИКНИ ЗА ПОВЕЌЕ

ЕКСПЕРТИ СО СТРАСТ