Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

АСОРТИМАН НА BERNER ПРОИЗВОДИ

АВТО ПРОГРАМА

Бернер ви нуди производи за вашата секојдневна работа. Нашиот асортиман на  светилки, светла, лепила, електроника на возила ...

СТОЛАРИЈА

Со нашите иновативни завртки за дрво ви нудиме производ за сите ваши дрвени конструкции. Имаме широк спектар на големини и завршни работи.

ГРАДЕЖНИШТВО

Палетата на Berner вклучува висококвалитетни сврзувачки елементи за во дрвени конструкции, водовод, греење и електрична инсталација ...

ХТЗ - Лична заштитна опрема

Вашата безбедност е наш приоритет! Нудиме широк асортиман на работни обувки, маски за ситна прашина, заштитни шлемови, заштита на слухот, облека ...

МЕТАЛУРГИЈА

Зголемете ја ефикасноста на вашите електрични алати со нашите дупчалки, сечила за пили ... Бернер потрошен материјал за подобри резултати!

Разни кутии и кутии за алати

Системот BERA®CLIC+ и системот за полици на модули BERA® овозможуваат лесно складирање на хемикалии според DIN EN 15570-1, рачни алатки и многу повеќе.