Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Разни кутии и кутии за алати

За да работите успешно, вашиот работен простор мора да биде организиран и достапен. Организирајте ја вашата работилничка опрема, алати и потрошен материјал со различни решенија за полици. Системот BERA®CLIC+ и системот за полици на модули BERA® овозможуваат лесно складирање на хемикалии според DIN EN 15570-1, рачни алатки и многу повеќе.

 

ВИДИ ПОВЕЌЕ